//Υγεία και αθλητισμός

Υγεία και αθλητισμός

Η γύρη πεύκου περιέχει περισσότερη βιοπαρόμοια τεστοστερόνη από κάθε άλλη φυτική πηγή. Λόγω της περιεκτικότητάς της σε 18 πρωτεϊνογενετικά αμινιξέα αποτελεί μεγάλη πηγή πρωτεϊνών. Τα βασικά αμινοξέα που περιέχει είναι: μεθειονίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, λευκίνη, ισολευκίνη, λυσίνη, φαινυλαλανίνη και βαλίνη. Στην πραγματικότητα η γύρη πεύκου αποτελείται κατά 30% από πρωτεϊνες.

Το κυτταρικό τοίχωμά της είναι πολύ σκληρή και όταν καταναλώνεται σε ωμή μορφή απορροφάται δύσκολα από τον οργανισμό και μπορεί να οδηγήσει σε γαστρεντερική δυσφορία, ενώ στους ανθρώπους με ευαίσθητο στομάχι και σε πιο σοβαρά προβλήματα. Για το λόγο αυτό η γύρη επεξεργάζεται, καθώς σε πολλή χαμηλή θερμακρασία καταστρέφεται το κυτταρικό της τοίχωμα. Μ’αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ποικιλία των ωφέλιμων ουσιών σ’αυτήν και διευκολύνεται η απορρόφησή της από τον οργανισμό. Επίσης, η καθαρότητά της φτάνει το 99%.

Οφέλη από το προϊόν: απομάκρυνση του λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας, αύξηση της μυϊκής δύναμης, γρήγορο ξεπέρασμα της μυϊκής κόπωσης, βελτίωση της συγκέντρωσης και της αντοχής, πιο γρήγορη αποκατάσταση μετά από εντατική σωματική φόρτιση. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν παρουσιάζει τις παρενέργειες που σχετίζονται με τα συνθετικά αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή.

Γιατί είναι ακίνδυνη η γύρη πεύκου?

Τα συνθετικά στεροειδή και οι τεχνητές ορμόνες είναι παρόμοια σε μοριακό επίπεδο με εκείνα που παράγει το σώμα μας. Η κατανάλωσή τους μπορεί να προκαλέσει συστολή ή ατροφία των εκκριτικών αδένων. Η μοριακή δομή της γύρης πεύκου είναι ανδρογόνος άλλα δεν είναι ίδια με αυτή του ανθρώπινου οργανισμού. Η φυτική προέλευση των ορμονών της

γύρης πεύκου επιτρέπει στο σώμα μας να αποκομίσει όλα τα οφέλη του προϊόντος χωρίς να υφίσταται τα επιβλαβή αποτελέσματα των συνθετικών σκευασμάτων.

By |2017-05-04T08:09:24+00:00 4 May, 2017|Categories: Γύρη πεύκου|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter